O Nama

Prirodno lecenje je sajt koji se bavi savetima lecenje lekovitim biljem i hranom . Svi nasi saveti koji se nadju na sajtu nemoj te isprobavati samostalno bez konsultacije sa vasim lekarom , nutricionistom ili herbalistom.

Priodno lecenje je sajt informativnog karaktera i ne snosi bilo kakvu odgovornost u vezi testiranja nasih saveta na svoju ruku . Ovaj sajt nije autor ni jednog teksta svi tekstovi koji se nalaze na ovom sajtu su prikupljeni iz strucnih pisanih literatura .

Zato vas molimo pre koriscenja ili probe bilo kog saveta , receta ili melema sa naseg sajta obavezno se konsultujte sa lekarom , nutricionistom ili herbalistom . Koriscenje na sopstvenu odgovornost moze prouzrokovati i kontraefekte iz razloga sto mozda vas organizam nemoze podneti ovakav tretman ili ste mozda alergicni na bilo koju vrstu hrane , lekovite biljke ili nesto sasvim trece . Zato se odricemo bilo kakve odgovornosti . Sajt je nastao idejom da vas informise jer imamo dosta materijala o prirodnom lecenju .

https://prirodnolecenje.home.blog

Svi proizvodi koji se nalaze na sajtu su proizvodi trecih strana i ne garantujemo ni kvalitetom , ni cenom tih proizvoda .

Sve proizvode mozete poruciti direktno sa naseg sajta sa stranica prodavnica i sa stranice nature suplement.